МАЛИНОВСЬКИЙ: «Генк відмовляється вести переговори з Аталантою»

Український півзахисник бельгійського клубу відчуває себе обдуреним

Український півзахисник «Генка» Руслан Малиновський заявив, що бельгійський клуб перешкоджає його трансферу в «Аталанту».
«Аталанта» пропонує 15 мільйонів євро, але «Генк» відмовляється вести переговори. Це більше, ніж пропонувала «Сельта» в минулому році. Зараз «Генк» виставив на мене цінник в 20 мільйонів євро, і я вважаю це необгрунтованим.
Минулого літа клуб попросив мене залишитися. «Генк» не хотів відпускати мене в минулому році, але обіцяв не заважати переходу цього літа. Вони попросили мене залишитися і допомогти в боротьбі за титул. Під час зимового трансферного вікна я міг перейти в «Рому», але відмовився, тому що хотів дотриматися обіцянки.
Зараз клуб порушує своє слово, і я відчуваю себе обдуреним. Мені 26 років, я хочу грати на більш високому рівні. Я хотів піти добре, подякувавши клуб і вболівальників за відмінні три роки, але «Генк» явно цього не хоче.
Я хочу покинути клуб через парадні ворота і подякувати всім за прекрасний час, який ми пережили разом. Але, мабуть, клуб не хоче мене відпускати. Деякі люди попереджали мене, що так буде, але я не хотів у це вірити. Тепер здається, що я був наївний. Мені шкода за цю емоційну реакцію, але я відчуваю себе зрадженим і більше не бачу майбутнього в «Генку», - сказав Малиновський.
Раніше повідомлялося, що «Аталанта» та «Генк» узгодили трансфер Малиновського за 20 млн євро, а сам футболіст дав згоду на трансфер в італійський клуб.
Володимир Клепач Джерело: Het Laatste Nieuws
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 26 травня 2024, 07:00 4

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі