Апеляція по справі Мораеса буде розглянута 18 червня

Португалія і Люксембург скористалися своїм правом подати апеляцію

Апеляція футбольних федерацій Португалії та Люксембургу у справі про натуралізацію Жуніора Мораеса буде розглянута Апеляційним комітетом УЄФА 18 червня.
Президент Федерації футболу Люксембургу Поль Філіп розповів: «Ми подали апеляцію і чекаємо на розгляд справи. Чекаємо рішення Дисциплінарної комісії УЄФА, яка буде засідати 18 червня. Але ми спимо спокійно. Це не те, про що ми думаємо кожен день. І це не війна з Україною. Є варіант, при якому ми скажемо: ладно, це все. Але у нас є ще одна опція - Міжнародний спортивний суд. Ми ще не визначилися, що будемо робити. У рішенні було написано, що Мораес натуралізований за всіма правилами ФІФА. Але ми не віримо, що він жив в Україні 5 років. У нього була перерва, коли він грав в Китаї».
Після стартових матчів відбіркового раунду Євро-2020 Федерації футболу Португалії та Люксембургу подали протести на участь в цих поєдинках Мораеса, якому нещодавно було надано українське громадянство. Обидва протести були відхилені Дисциплінарним комітетом УЄФА, після чого була подана апеляція.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі