КАШТРУ: «Першочергова мета - обіграти Динамо в матчі за Суперкубок»

Головний тренер «Шахтаря» - про перші кроки в донецькому клубі

Новоспечений наставник донецького «Шахтаря» Луїш Каштру поспілкувався з клубною прес-службою.
- Луїш, як довго ви вели переговори з клубом?
- Кілька днів тому надійшла перша пропозиція. Я був дуже щасливий отримати її. Саме тоді ми почали вести переговори з «Шахтарем». Все пройшло абсолютно нормально, і ми дійшли згоди.
- Що вам відомо про клуб?
- Ми стежили за «Шахтарем» і знаємо, що за останні роки команда виграла багато титулів. Паулу Фонсека провів тут хорошу роботу: три чемпіонства, три Кубка, Суперкубок і вихід з групи в Лізі чемпіонів. «Шахтар» - клуб, який звик перемагати і хоче продовжувати це робити. Я дуже радий, що у мене з'явилася можливість працювати тут.
Хто такий Луїш Каштру - новий головний тренер Шахтаря
- Які основні цілі вашої команди?
- Продовжувати перемагати і вигравати титули. Ця мета перед нами вже на найближчий офіційний матч - за Суперкубок з «Динамо». Постараємося завоювати трофей і успішно пройти весь сезон. У «Шахтарі» сформований менталітет переможців, і ми хочемо продовжити в тому ж дусі. Ми хочемо вигравати завдяки сильним якостям футболістів і радувати наших уболівальників, щоб їхнє число лише додавалося.
- В який футбол гратиме ваш «Шахтар»?
- Я хочу, щоб він був якісним, атакуючим і з великою кількістю гольових моментів. Ми повинні бути безпечні в обороні, але завжди мати мету забити. І обов'язково потрібно, щоб наші вболівальники були задоволені. Щоб в Європі бачили наші матчі і розуміли, що «Шахтар» з кожним разом все краще і сильніше, що він готовий виступати на міжнародній арені. Це непросте завдання, але я знаю якості гравців і розумію, що завжди можна ставати ще краще. Налаштований продовжити роботу, розпочату Паулу, і сподіваюся, що все пройде дуже успішно.
Відзначимо, що матч за Суперкубок України пройде 28 липня в Одесі.
Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 15:01 0

Поєдинок відбудеться 19 травня о 20:00 за Києвом

Коментарі