Андрій ШЕВЧЕНКО: «Не очікували, що знову буде повний стадіон»

Тренер збірної України подякував уболівальникам

Тренер збірної України Андрій Шевченко в ефірі телеканалу Футбол 1 оцінив виступи команди в матчі відбору Євро-2020 проти Люксембургу.

«Почали дуже добре, і якби до 15-ї хвилини забили другий м'яч, то було б простіше. У Люксембургу є непогані гравці, і була нервозність, особливо в кінці. Була втома, і тому в кінці поміняв Женю Коноплянку, випустив Коваленка. Що стосується Люксембургу, то їм втрачати було нічого і вони вміють виходити в контратаки. У них були шанси, плюс наші футболісти втомилися. До суддів претензій немає, але у суперника були штрафні і з'явилася нервозність. Але хлопці впоралася, адже головне - 3 очка».

«Претензій у мене немає до гравців, єдине - реалізація. Реалізуйте моменти - буде простіше. Після Сербії чекали більшого? Я по реакції стадіону зауважив, що вболівальники були задоволені. Могли забити більше, але виграли - і добре. Враження про Львів просто чудові, я дякую публіці. На другу гру ми не очікували знову повний стадіон. Здається, вперше, коли на спарені ігри вдалося зібрати повний стадіон».

«Тільки слова подяки вболівальникам. А хлопцям я вдячний за відношення. Такий тривалий збір, і все відпрацювали як потрібно», - сказав Шевченко.

Україна після 4 матчів відбору набрала 10 очок і займає 1-е місце в групі.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі