Олександр ЗІНЧЕНКО: «Думаю, кожен уболівальник отримав задоволення»

Півзахисник вважає, що команда добре підлаштувалася під гру суперника

Хавбек збірної України Олександр Зінченко, чемпіон Англії в складі «Манчестер Сіті», в ефірі телеканалу «Футбол 1» поділився своїми емоціями від перемоги над командою Сербії (5:0) у відбірковому матчі Євро-2020.
- Збірна України здобула впевнену перемогу над Сербією. Ви взагалі відчували опір суперника в цій грі?
- Насправді, не хотілося б коментувати гру суперника. Найголовніше - нам вдалося добути найважливіші три очки. Думаю, що кожен уболівальник, який дивився нашу гру, отримав задоволення.
- У другому таймі ви поміняли схему гри, перейшовши на 4-4-2. У збірної України добре виходило контролювати м'яч і на чужій половині поля. Сьогодні нічого не могло перешкодити збірній здобути перемогу?
- Ми перебудувалися під гру суперника, оскільки вони поміняли тактику, нам довелося трохи висуватися вперед. У нас здорово виходило перебивати ритм. Коли потрібно було, ми контролювали м'яч, коли ні - ми використовували вільні зони, той простір, який був. І у нас все вийшло.
- Коли трапився переломний момент в матчі? Це другий гол Циганкова або гол Коноплянки після перерви?
- Складно виділити якийсь гол. Думаю, що ми контролювали всю гру і, в принципі, не дали нічого створити супернику. Перший гол нам теж додав упевненості. Ми відчули, що контролюємо гру, і все пішло як треба.
Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 22:15 0

Увечері 19 травня відбувся передостанній тур чемпіонату Іспанії

Коментарі