Хет-трик Роналду виводить Португалію в фінал Ліги націй

Португальці в кінцівці матчу зуміли дотиснути збірну Швейцарії

У першому півфінальному матчі Ліги націй збірна Португалії з рахунком 3:1 обіграла суперників з Швейцарії. Зустріч пройшла в Порту на стадіоні «Драгау» і видалася для господарів поля дуже непростою.
Рахунок в матчі на 25-й хвилині ударом зі штрафного відкрив Роналду, при цьому голкіпер швейцарців Соммер помилився з вибором позиції. Цікавий епізод у другій половині призвів до голу ворота збірної Португалії. Під час атаки швейцарців пішов навіс ближче до воріт Патрісіу, після чого Семеду трохи підштовхнув у спину Цубера, а в атаці господарі заробили право на пенальті. Однак, арбітр матчу Брих пішов переглядати епізод у штрафному господарів і призначив пенальті вже в ворота Патрісіу. Родрігес ударом з 11-метрової позначки зрівняв рахунок.
Здавалося, справа йде до нічиєї і додатковому часі, проте в кінцівці зустрічі двічі протягом двох хвилин відзначився Роналду, завдяки хет-трику якого португальці стали першим фіналістом турніру. Суперник господарів по вирішального матчу визначиться у зустрічі збірних Нідерландів і Англії.
Ліга націй. 1/2 фіналу
Португалія - Швейцарія - 3:1
Роналду (25, 88, 89) - Родрігес (56, з пенальті)
Джака (67), Шер (70), Шакірі (85)
Португалія: Патрісіу - Семеду, Пепе (Фонте, 62), Діаш, Геррейро - Б.Фернандеш (Моутіньо, 90), В. Карвалью, Невеш, Бернарду - Феліш (Гуедеш, 72), Роналду
Швейцарія: Соммер - Мбабу, Шер, Аканджі, Родрігес - Закарія (Е. Фернандеш, 73), Джака, Фройлер (Дрміч, 89), Ст. Цубер (Штеффер, 84) - Шакірі, Сеферович
Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

ПОРТУГАЛІЯ - ШВЕЙЦАРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Андрій Ковальов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:39 0

Артем вчергове потрапив у список претендентів на звання найкращого гравця місяця

Коментарі