Ролан Гаррос. Розклад українців на шосте червня

У четвер на корти Парижа вийдуть сестри Кіченок, юніори та Андрій Медведєв

У четвер, шостого червня, відбудуться заплановані на середу поєдинки, що не відбулися через дощ. На корти Ролан Гаррос вийдуть сестри Кіченок, юніори, а також Андрій Медведєв, який почне боротьбу в турнірі легенд.
Людмила Кіченок зіграє поєдинок 1/4 фіналу парного розряду в дуеті з Оленою Остапенко проти шостої сіяною пари Елізе Мертенс (Бельгія) / Аріна Соболенко (Білорусь). Зустріч відбудеться третім запуском на корті імені Сімони Матьє. Орієнтовний час початку - 15:30 за Києвом.
Надія Кіченок зіграє поєдинок 1/2 фіналу парного змішаного розряду разом з Айсам-уль-Хак Куреші з Пакистану. Їх суперники - друга сіяна пара Габріела Дабровскі / Мате Павич. Зустріч відбудеться другим запуском на корті №1. Орієнтовний час початку - не раніше 13:00 за Києвом.
Андрій Медведєв в дуеті з Хуаном Карлосом Ферреро битиметься проти пари Джеймс Блейк / Марк Філіппуссіс. Зустріч відбудеться третім запуском на корті №1 після матчу Наді Кіченок.
У юніорському розряді будуть зіграні кілька поєдинків. Дарина Снігур проведе зустріч одиночного розряду (в разі перемоги - дві), Ерік Ваншельбойм і Любов Костенко - парного.
11:30 - Дар'я Снігур - Аннерлеи Пулос (Австралія)
14:00 - Ерік Ваншельбойм / Ендрю Полсон (Чехія) - Баптист Ансельмо / Лоріс Пурра (обидва - Франція)
17:00 - Любов Костенко / Джулія Морлі (Франція) - Аліна Чараева / Анастасія Тихонова (обидві - Росія)
РОЗКЛАД ДНЯ
ПРИЗОВІ

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:45 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 33-го туру Ла Ліги

Коментарі