Віктор ВАЦКО: «Чи можна вимагати від Хацкевича більшого?»

Спеціаліст підбив підсумки сезону для головного тренера київського «Динамо»

Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився думкою про вибір тренера для київського «Динамо».
«Давайте розкладемо пасьянс. Хацкевич відіграв весь сезон з кадровими проблемами. Це нерозумно не визнати, оскільки він відіграв половину сезону без центрального нападника. Потім йому купили центрального нападника, але він зламався. Зламався і Вербич, виконуючий обов'язки «царя». Бєсєдін так само був травмований. Дефіцит гравців групи атаки перед сезоном і травми під час нього - це перший аспект. Чи можна вимагати щось від тренера, у якого не було належного підбору виконавців більше, ніж зробив Хацкевич? Я вважаю, що для цього «Динамо», з огляду на рівень конкуренції в Україні, друге місце - це нормальний результат.
Більше того - в матчах проти «Шахтаря» «Динамо» Хацкевича виглядало більш ніж гідно. І в Кубку могло не вилетіти, якби не обставини і боксерські навички динамівського Ентоні Джошуа - Дениса Гармаша.
У Хацкевича закінчився контракт. Які варіанти є у Ігоря Суркіса? У нього зараз свій пасьянс. Який у нього вибір тренерів? Може бути, у нього є Моуріньйо, який говорить: я прийму «Динамо» за 10 тисяч євро на місяць, умовно. Може, він просить суму грошей, яка влаштовує президента.
Вибір тренера - найскладніший вибір, який стоїть перед президентом. Наприклад, є хороший іноземець, який говорить: окей, я готовий взяти «Динамо» за зарплату, яка мене влаштовує. Але мені вісім чоловік звідси треба прибрати, і вісім чоловік потрібно привести. А ці вісім гравців стоять сто мільйонів. Дуже важливо не зробити цей вибір поспішно», - зазначив Вацко.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 22:40 20

Тренер «Карпат» прокоментував рішення свого сина

Коментарі