Володимир ШАРАН: «По ходу сезону завдання коректувалися»

Головний тренер «Олександрії» - про бронзові медалі чемпіонату

Головний тренер олександрійців Володимир Шаран підвів підсумок роботи, яка привела команду до бронзових медалей чемпіонату
- Яким буде ваше резюме щодо роботи, виконаної в минулому сезоні?
- Перед початком чемпіонату я не міг і уявити, що ми зможемо боротися за бронзові медалі. Але хлопці молодці, здобувши кілька перемог на старті сезону, вони відчули впевненість. Хорошим був контроль м'яча, «Олександрія» багато забивала зі стандартів. Я бачив, як у наших футболістів горіли очі, і вони прагнули перемагати в кожному поєдинку. Пішов відрив від конкурентів, тому по ходу сезону завдання коректувалися.
З негативних моментів я б відзначив не довгу лаву запасних в плані якості виконавців. За відсутності основних футболістів, не всі хлопці змогли скористатися своїм шансом. Також у нас було два провальних матчі на другому етапі - з «Зорею» (0:2) і «Львовом» (0:1) на своєму полі. А ще дуже засмутила невелика кількість глядачів на наших домашніх матчах. Не щороку «Олександрія» бореться за бронзові медалі, а підтримувати команду приходили тільки найвідданіші вболівальники. А хочеться, щоб було, як у останньому поєдинку сезону з «Динамо».
- Чи є частка везіння в тому, що суперники «Олександрії» виявилися не настільки конкурентоспроможними, як того очікувалося?
- Ми постаралися зробити правильні висновки після минулого сезону, коли не заслуговували бути в другій шістці. Хоча, звичайно, на цей раз не обійшлися і без фарту, але, можливо, повторюся, головне, що футболісти «Олександрії» практично завжди діяли стабільно. Звичайно, в першу чергу ми стежили за «Зорею» і «Ворсклою». Спочатку ми хотіли потрапити до першої шістки. Коли наш відрив від луганчан почав збільшуватися ще на першому етапі, я тоді вже подумав, а чому б не замахнутися на третє місце. Швидше за все суперника вибив з колії образливий виліт з Ліги Європи за півкроку до групового раунду. Не скажу, що ми на голову перевершували своїх опонентів, але, принаймні, не поступалися.
Читайте також: «Олександрія» проведе збір у Нідерландах
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 11:47 0

Найцікавіші події 29-го туру УПЛ – у нашому традиційному огляді