Ролан Гаррос. Цуренко героїчно виграла догравання матчу з Круніч

У п'ятницю українка вирвала перемогу, незважаючи на травму

Друга ракетка України Леся Цуренко (№27 WTA) виграла тривалий поєдинок другого кола на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.
У дограванні матчу проти Олександри Круніч з Сербії (№76 WTA) Леся виграла на два гейми більше, що і принесло їй перемогу. Нагадаємо, в четвер поєдинок був призупинений за рахунку 6:6 у третій партії (на Ролан Гаррос третій сет грається без тай-брейка, до різниці в два гейми).
Ролан Гаррос. Друге коло
Леся Цуренко (Україна) - Олександра Круніч (Сербія) - 5:7, 7:5, 11:9
Догравання матчу продовжило вчорашні муки тенісисток. Цуренко турбувало стегно, Круніч нервувала і намагалася грати максимально безпечно. Перші чотири гейми ознаменувалися брейками, під час цього періоду сербка виглядала трохи краще. Але після того, як Цуренко вперше захистила свою подачу, саме вона стала диктувати умови на корті. Все потихеньку йшло до перемоги українки, хоча спостерігати за цим процесом було важко морально.
На щастя, 20-й гейм третього сету став для нас щасливим. Леся зробила собі подарунок на вчорашнє 30-річчя, з чим ми її і вітаємо. Подальша доля українки на турнірі під великим питанням, але програма-мінімум вже виконана.
У наступному раунді Цуренко зіграє проти Сімони Халеп (№3 WTA).
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 2

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі