Паулу ФОНСЕКА: «Молодим гравцям Шахтаря потрібен час»

Наставник «гірників» прокоментував перемогу над «Львовом» в поєдинку 32-го туру УПЛ (3:0)

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека після перемоги над «Львовом» (3:0) в заключному матчі чемпіонату розповів про внесок досвідчених гравців і перспективи молоді.

- Гра була по-своєму особливою: ми весь час атакували, однак у першому таймі мали певні складнощі з розкриттям оборони суперника. «Львів» сів назад і перекрив зони, всі футболісти розташовувались за лінією м'яча. Дуже важливо було забити перший м'яч. Після того як нам вдалося це зробити, гру було розблоковано, сталося ще два голи, могло бути й більше. І суперник не створив жодної небезпеки біля наших воріт. Найголовніше, що «Шахтар» і сьогодні виявив амбіції та якнайкраще завершив чемпіонат.

- Степаненко й Марлос після появи на полі посилили команду. Чи можна говорити про те, що цим гравцям складно знайти заміну? Молодим футболістам ще потрібен час на адаптацію?
- Зверніть увагу, що їм зрештою по 18-19 років. Звісно, необхідний час! І, певна річ, такі виконавці, як Марлос, своїми властивостями, як кажуть, роблять різницю. Утім молоді хлопці зростають і дедалі більше додають, від матчу до матчу їхня відповідь є позитивною. Зараз для них найголовніше - грати й напрацьовувати досвід.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 06:25 3

Терористи з Росії створюють терор, пошкоджуючи спортивну інфраструктуру

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7