Сергій СТОРОЖЕНКО: «Завдання виходу в УПЛ переноситься на новий сезон»

Засновник «Металіста 1925» підвів підсумки віступленія харків'ян у Першій лізі

Засновник «Металіста 1925» Сергій Стороженко розповів про плани клубу, проблеми, заборгованість і штрафи.

«Команда дійсно не виконала завдання, поставлене засновниками клубу і закріплене в клубній Стратегії розвитку. З приводу «схаменувшись вчасно, можна було все виправити», відповім, що це твердження є більш припущенням, ніж реальністю. Не може бути механістичного підходу: це приберемо, а це поставимо і все запрацює. Що таке «тренерський штаб»? Це якесь знеособлене утворення або когорта людей, які професійно виконують свої контрактні зобов'язання?

Нас, керівників клубу, не влаштовувала, як і уболівальників, якість гри. Але хіба не вболівальники закликали не втручатися в справи тренерського штабу, хоча ми цього й не дозволяли собі. Можливо даремно! Можливо треба було втручатися і говорити про можливість невірної тактики, неправильний вибір виконавців, склад. Можливо. Але тоді навіщо нам тренери? Давайте ми разом з Вами візьмемо на себе таку відповідальність. Це вірно? Ні звичайно. Що далі, питаєте Ви. Далі глибокий аналіз та укладання контрактів з тими, хто готовий, може і вміє виконати завдання. Так, мало не забув: ми не мильна бульбашка!

Звичайно ж завдання виходу в УПЛ не знімається і переноситься на новий спортивний сезон. Найближчим часом буде відкрито продаж абонементів на наші матчі. Відповіді на багато питань будуть дані після підведення підсумків спортивного сезону. Штрафи за неправомірну поведінку вболівальників заплачено майже 200 000 грн. Повторюю ще раз. Всі платежі, передбачені контрактами виплачуються в повному обсязі і своєчасно», - написав Стороженко у своїй конференції.

Олександр Тішура Джерело: Фан-сайт ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 6

Бували й такі

Коментарі