Сесар АСПІЛІКУЕТА: «Завтра буде великий матч для обох команд»

За словами захисника, команда серйозно працювала заради завоювання титулів

Захисник «Челсі» Сесар Аспілікуета прокоментував запланований на 29 травня фінальний матч Ліги чемпіонів проти лондонського «Арсеналу»:
«Завтра у нас буде можливість продовжити завоювати трофеї. Ми можемо заволодіти кубком, який виграли в 2013 році. Я і Давид Луїс тоді були в команді. Ми знаємо, наскільки це важливе досягнення. Сподіваюся, завтра все повториться.
Це лондонське дербі. Ми неодноразово зустрічалися на внутрішній арені. Завтра єврокубковий фінал - великий матч для обох команд. Звичайно, ми налаштовані рішуче, адже ми можемо додати єврокубковий трофей в нашу скарбничку. Ми всі дуже серйозно працювали заради завоювання титулів з цим клубом.
Бути капітаном цієї команди - особлива честь для мене. Я повністю сфокусований на фіналі, на тому, як його виграти. Сезон, коли ми виграємо турніри, краще, ніж ті, в які ми нічого не виграємо. Шлях сюди довгий. Ми забуваємо, як багато грандів хотіли б опинитися в цьому фіналі. На нашу долю випало чимало важких матчів.
Ми - «Челсі», і щоразу ми починаємо сезон з думками про перемоги у всіх турнірах. Завтра на нас чекає фінал, битва за трофей. Ми почали участь в турнірі в вересні і завжди тримали в голові вихід у фінал. Ми хотіли битися за цей кубок. Нас чекає відповідальний матч, і ми сповнені амбіцій.
Ми старанно працюємо з Саррі з липня. У нас були злети і падіння, ми не завжди були задоволені своїми результатами, але після невдач ми ставали сильнішими. Ми стали сильнішими як команда. Думаю, це одна з причин, через яку ми тут сьогодні. Після тієї важкої роботи, яку ми робили весь сезон, ми заслужили провести хороший матч, зіграти з душею і показати все, на що ми здатні».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1