Еліна Світоліна: «Вінус часом може грати неймовірно»

У другому раунді відбудеться українське дербі Світоліной проти Козлової

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу проти Вінус Уільямс (6:3, 6:3) в стартовому матчі Ролан Гаррос 2019:
«Я не замислювалася особливо про те, що у мене була невдала серія матчів (4 поразки поспіль). Мені здається, що всі матчі, які я провела, крім поєдинку в Мадриді, були складними. Я анітрохи не втратила впевненість в собі, цей настрій допоміг мені сьогодні провести під тиском хороший матч, це був досить важкий матч. Вінус часом може грати неймовірно, тому це потрібно було приймати і рухатися далі. Я була відразу налаштована на боротьбу і це допомогло пройти через цей матч.
Чи я буду грати в 38 років, як Вінус? Ні, однозначно, ні. Потрібно багато волі. Неймовірно, що у неї все ще є мотивація. Навіть під час сьогоднішнього матчу я думала, що не впевнена, що в такому віці я б тут грала. Але вона - відмінний гравець, і кожному може кинути виклик.
Враження від нового корту? Тут приємно грати. Цей корт поменше, ніж інші, на яких я грала, сьогодні був майже повний стадіон і здавалося, що французька публіка активно вболівала. Мене це дуже мотивувало концентруватися на кожному розіграші. Єдине, що незручно, це те, що потрібно пробиратися через натовп. Думаю, охорона робить все, що в їх силах, щоб нам було більш комфортно. Тут у нас є кілька кімнат для очікування. Сьогодні, наприклад, я виграла, тому проходити через натовп глядачів може бути приємно, але якщо ти програв, то це може тебе турбувати. Сам по собі корт прекрасний.
Якщо говорити про другий раунд, то Катерину Козлову я знаю давно. Я не сильно багато бачила, як вона грає останнім часом, подивимося, як складеться. Я просто намагаюся не замислюватися занадто про своїх суперників по ту сторону сітки. Для мене важливо, щоб я була готова, добре відчувала себе на корті, щоб добре рухалася, була свіжа психологічно, це для мене має значення».

Микола Степанюк Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 4

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі