Ангел ЧЕРВЕНКОВ: «Ми не отримуємо подарунків від суддів»

Наставник «Чорноморця» - про перемогу над «Карпатами»

Головний тренер «Чорноморця» Ангел Червенков поділився враженнями від перемоги над «Карпатами» 3:1 в 30-му турі УПЛ:

- Вийшла важка гра, тому що суперник був дуже сильний. Ми знали, як він грає на виїзді, як використовує свої фланги. Так що нам довелося підтримувати дуже серйозну компактність і сподіватися на контратаки. Так і вийшло.

Ми забили дуже важливий гол, і психологічний тиск пішов на суперника. На початку другого тайму зробили декілька тактичних помилок, але ми це швидко виправили. Я задоволений як ми провели гру проти серйозного суперника.

- В останніх матчах команда багато забиває. Що змінилося, за рахунок чого стали реалізовувати моменти?
- Підняли впевненість, амбіції, агресію. Дуже важлива концентрація. Тому що були моменти, коли вона була відсутня у наших гравців у штрафному суперника. Це ми постаралися виправити, але що буде завтра, ніхто не знає.

- Знову був призначений безглуздий пенальті.
- Я побачив, що була гра рукою. Навмисна або не навмисна - це на розсуд судді. Ми знаємо, як судять проти нас зазвичай. Ви знаєте, скільки разів ми не могли виставити оптимальний склад. І сьогодні людина пропустила гру через картки. Інший футболіст не вийшов на поле, тому що його збили в попередній грі.

Думаю, наші суперники теж працюють в цьому напрямку, напевно. Ми, ще раз повторюю, подарунків не отримуємо, як вони. Це серйозна проблема. Вони дозволяють собі й інше. Ви знаєте, що сталося після нашої попередньої гри. Всі мовчать.

- Чи правда, що в розпорядженні «Чорноморця» з'явився новий воротар Смородін? Якщо це так, то, скажіть, з якою метою його взяли в команду?
- Так, Сергій Смородин підписав контракт на рік. Тому що у нас, як завжди, багато футболістів «висять» на картках, в тому числі і Сергій Литовченко, у нього три картки. Була попередня інформація, що Кожухар поїде на чемпіонат світу.

Так що ми залишилися в принципі без воротарів. У нас запасний воротар тільки один - 17-річний Варакута.

- У майбутній грі з «Ворсклою» права на помилку немає. Останні ігри ми починаємо з швидкого голу, чи будете ви знову грати першим номером?
- Потрібно подивитися, як «Ворскла» грала в останніх матчах. Після цього будемо приймати рішення. Ми відмінно знаємо, наскільки сильна «Ворскла», на якій позиції вона закінчила минулий рік, які відмінні футболісти там грають.

Так що ми не фаворити в цій грі, на жаль. Крім того, будемо грати на виїзді. Нам буде дуже важко, це зрозуміло.

Олег Дідух Джерело: ФК Чорноморець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 07:17 2

«Реал» зіграв унічию з «Бетісом»

Коментарі