Шахтар – Динамо – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 30-го туру Української Прем'єр-ліги

У середу, 22-го травня, відбудеться поєдинок тридцятого туру української Прем'єр-ліги, в якому донецький «Шахтар» прийматиме київське «Динамо». Матч пройде в Харкові на ОСК «Металіст», зустріч розпочнеться о 19:30.

На чергове українське «Ель Класіко» принципові суперники вийдуть без турнірних завдань. «Шахтар» в минулому турі достроково оформив чемпіонське звання і без оглядки на результат може проводити матчі, що залишилися. Втім, це стосується і «Динамо», яке буде другим за підсумками першості. Відзначимо надупевнену гру «гірників» після зимової перерви: футболісти донецького клубу тільки раз втратили очки (в протистоянні з «біло-синіми» на НСК «Олімпійський») і пропустили всього один гол в свої ворота. Команда Олександра Хацкевича має в активі безпрограшну серію, яка триває з початку грудня минулого року, але цього киянам не вистачило для того, щоб скласти конкуренцію «помаранчево-чорним» в боротьбі за чемпіонство. Проте, очні дуелі грандів українського футболу завжди викликають підвищений інтерес.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Динамо». За перебігом зустрічі можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Коментарі