Жан БЕЛЕНЮК: «Гроші за перемогу на чемпіонаті Європи отримав, дякую!»

Український борець домігся заслуженої виплати від міністерства

Титулований український борець греко-римського стилю Жан Беленюк повідомив, що отримав обіцяні від міністерства спорту призові за перемогу на чемпіонаті Європи.
Нагадаємо, 14 квітня Беленюк став чемпіоном Європи, але через більш ніж місяць не отримував покладені за таке досягнення гроші.
«Вже сьогодні мені виплатили призові (50 тис. грн) за перемогу на чемпіонаті Європи. Спасибі міністре Ігорю Жданову за оперативну реакцію! Звичайно вважаю, що не потрібно доводити подібні ситуації до оприлюднення всім громадськості але, чорт, це дуже дієвий метод! Або це інавгураційна промова новообраного президента подіяла. Не знаю, але результат є, а це головне.
До мене писали інші спортсмени мовляв, нам теж затримують ще більше ніж тобі, але ми не в тому статусі щоб це оприлюднити. Моя відповідь була така:
«Якщо ці гроші ти не вкрав, це не відкат і не хабар, а зароблені потом і кров'ю в чесній боротьбі на змаганнях, то ти маєш повне право їх вимагати при будь-якому статусі», тому всім гарного вечора», - написав Беленюк у Facebook.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 7

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі