Страсбург. Ястремська здолала Парментьє на шляху до другого раунду

Українська тенісистка розібралася з досвідченою француженкою

Третя ракетка України Даяна Ястремська (№42 WTA) виграла стартовий поєдинок на грунтовому турнірі серії International в Страсбурзі.
У матчі першого кола 19-річна українка здолала 33-річну Полін Парментьє з Франції (№65 WTA).
Страсбург. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Полін Парментьє (Франція) - 6: 2, 6: 4
Ястремська не відразу увійшла в гру, через що не змогла захистити свою першу подачу. Француженка непогано рухалася і намагалася гостро відповідати на удари українки. Але Даяна дуже швидко додала і стала домінувати на корті. Сьогодні українка дуже добре відчувала геометрію корту, часто вкладала м'ячі акуратно по лініях і не допускала критичних помилок. Єдине, що трохи турбувало, так це її кашель.
З рахунку 2:2 українка забрала чотири гейми, хоча в двох останніх довелося добряче поборотися за перемогу. Завершила сет Даяна коронним прийомом подачі суперниці навиліт.
У перерві між сетами Парментьє поговорила з тренером, але чимось здивувати українку на початку другої партії не змогла. Даяна впевнено брала свої подачі, з першою - проблем не було (70%), а на прийомі практично в кожному геймі створювала тиск на француженку. Все це призвело до 4:1 і потенційного розгрому, але досвідченій Полін все ж вдалося трохи відтягнути завершення поєдинку. З шостого по восьмий гейм вона взяла три очки поспіль і зрівнялася з Ястремською.
На щастя, справа не дійшла до третього сету: в десятому геймі на прийомі Даяна в боротьбі на більше-менше з третього матчболу все таки вирвала перемогу.
У другому колі Ястремська зіграє з Самантою Стосур з Австралії (№89 WTA).
Відзначимо, що Даяна перервала серію поразок, яка налічувала чотири матчі.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі