ХАЦКЕВИЧ: «Мораес сидів переді мною, сидів перед Суркісом - і брехав»

Наставник «Динамо» - про головний скандал минулого літа

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про скандальний перехід Жуніора Мораеса в «Шахтар».
«Коли тільки пішли чутки про Мораес, президент клубу Ігор Суркіс попросив мене переговорити з гравцем. І ось Мора сидить в моєму кабінеті, дивиться в очі і запевняє: ні, тренер, це неправда, я - динамівець!
Через деякий час знову з'являється така інформація. Президент вже особисто викликає Мораеса, каже, мовляв, я все ще чекаю, щоб приїхав твій агент, давай прийдемо до якогось рішення: хочеш грати у нас - чудово, ні - значить, немає. Але ти мені чесно скажи: «Шахтар» вів з тобою переговори? Той знову: ні, ви що, я ні за яких умов в «Шахтар» не піду! ..
Потім ще були зустрічі і розмови - з тим же результатом. У підсумку всі ми бачимо, де зараз Мораес. Знаєте, як футболіст Мора - супер, і як людина - теж. Він просто зробив одну помилку. Потрібно було знайти в собі сміливість і чесно про все сказати.
А то виходить, коли ми були в Іспанії на зборах, він приїхав, три дня потренувався і попросив відпустити його з-за проблем зі здоров'ям. Потім же виявилося, що він в цей час проходив в «Шахтарі» медогляд ...
Або ситуація після нашої перемоги над гірниками в Харкові, в 27-му турі чемпіонату України 2017/18, коли ми до трьох очок скоротили відставання. Мораес тоді вийшов на заміну в кінцівці, ми виграли, всі задоволені - шанси на чемпіонство ще є.
Повертаємося до Києва, на наступний день тренування, я йому кажу: «Мора, готуйся до наступного матчу, дуже важлива гра, нам не можна втрачати очки». А він відповідає, мовляв, не можу - спина болить. «А як же ти вчора виходив? Остання заміна - а раптом щось би сталося?» - питаю.
Він пояснити толком нічого не може, потім раптом заявляє, що йому треба летіти в Барселону. Більше за нас він жодного разу не зіграв. Тому президент і всі інші взяли близько до серця все це. Людина сиділа перед ним, сидів переді мною - і брехав», - сказав Хацкевич.
Читайте також: Ігор СУРКІС: «Михайличенко в Динамо? Я думаю над цим»
Володимир Клепач Джерело: Footclub
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 18:06 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 29-го туру УПЛ

Коментарі