САПРОНОВ: «Маму Лопатецької потрібно відсторонити від тенісу»

Колишній віце-президент ФТУ розкритикував команду юної тенісистки

Відомий бізнесмен, екс-спонсор Еліни Світоліної, Юрій Сапронов жорстко висловився з приводу важкої травми Дар'ї Лопатецької, звинувативши у трагедії її маму.
«Вчора Даша була прооперована в Італії. Операцію оплатила Еліна Світоліна. Тихо, без пафосу, як і робляться благородні справи. Спасибі тобі Еліна за людяність. Даші якнайшвидшого і вдалого відновлення і реабілітації. Після розриву меніска - це непросто.
Тепер жорстко, але правду - поки мама Даші, Анна Філоненко, буде займатися організацією тренувального і змагального процесів, змушуючи дочку грати по 3-4 тижні поспіль турнірів - нічого не буде.
Заслужений тренер України, директор «Унікорт» Валерій Бурко і тренери Ігор Прудкін і Денис Лелеко зобов'язані знайти в собі сили повністю усунути маму Даші, яка женеться за швидкими грошима, жертвуючи здоров'ям дочки, від тенісу. Ну ви ж - профі! Інакше ми втратимо Дашу.
Блог Всеволода Кевлича Я так бачу: «Богу Богове, Кесарю кесареве…»
Мотивація серій 3-4 турніри поспіль з осені минулого року зрозуміла - увійти до 1 травня в ТОП-200, що дає право грати кваліфікацію дорослих «Ролан Гаррос», «Вімблдону» і US Open. Але навіщо? У 16.
Мамина гонка закінчилася закінченням цього сезону для Даші в травні, я не знаю випадків відновлення після такої операції швидше 6 місяців», - написав на своїй сторінці колишній віце-президент Федерації тенісу України.
Також Юрій Анатолійович уточнив характер травми і приблизну вартість реабілітації.
«Прооперували меніск і пошкоджений суглоб. Потрібно буде навчитися ходити, потім навчитися бігати, потім грати в теніс. Реабілітація 6 місяців за кордоном у профі це 20-25 тис євро. Контракту у Даші немає. Спонсора немає», - додав Сапронов в коментарях.
Відзначимо, що в свій час Юрій Сапронов хотів підписати контракт з Лопатецькою, але батьки юної тенісистки відмовилися.
Володимир Клепач Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 29 квітня 2024, 14:55 1

Сара Соррібес Тормо зуміла взяти лише один гейм

Коментарі