Микита КАМЕНЮКА: «З Динамо вийшла дуже важка гра»

Захисник луганського клубу прокоментував зустріч з київською командою (1:1)

33-річний капітан «Зорі» Микита Каменюка підбив підсумки поєдинку 28-го туру УПЛ з київським «Динамо» (1:1).
- Вийшла дуже важка гра. У першому таймі вони контролювали хід зустрічі. Забили гол нам. Будемо чесні, могли забити і ще. Нам було нелегко, але, думаю, ми їм теж нерви пошарпали в другому таймі.
- Трохи збентежив той факт, що перший удар в створ ви нанесли ближче до кінця матчу. Але, тим не менше, зіграли внічию.
- Ми повинні у другому таймі були зіграти і за себе, і за партнерів. Було видно наше бажання і настрій. «Динамо» оборонялося грамотно. Ми ж намагалися зробити все, щоб наші удари влучили у ворота. Але оборона «Динамо», знову ж таки, діяла майже без помилок.
Хочу сказати, що всі боролися за клуб. Хотіли здобути позитивний результат. Прекрасно розуміли, що в кожному матчі потрібно брати максимум очок. Все залежить від нас. Від хлопців, які виходять на поле. І ми, і ті хлопці, які не зіграли або ж не потрапили в 18 і залишилися в Запоріжжі, всі ми робимо одну справу. Всі переживали за результат. Так вийшло, що вийшла нічия. Могли навіть не набрати і одного очка. Але, слава Богу за все, що так вийшло.
- Чи створив «Маріуполь», вигравши у «Львова», додаткову мотивацію?
- Що стосується мене, то я не дивлюся на суперників. Намагаюся дивитися на свою гру, на гру нашої команди. Важливо, щоб ми домагалися позитивного результату. Нехай нас бояться.
Михайло Шаповалов Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі