Володимир ШАРАН: «Лігу Європи ми будемо грати не в Олександрії»

Наставник клубу з Олександрії вважає, що команді потрібно посилення для ЛЕ

Наставник «Олександрії» Володимир Шаран підвів підсумки матчу в Харкові проти донецького «Шахтаря» (1:2):
«Вітаю «Шахтар» з перемогою. Команда дійсно в оптимальних кондиціях і, можливо, думками частково в фіналі Кубка, який відбудеться в середу. З огляду на наші серйозні кадрові втрати, я задоволений тим, як ми діяли в обороні: організовано, компактно, з самовіддачею. Звичайно, в атаці мало що виходило. Незадоволений тільки стандартними положеннями, з яких ми отримали два м'ячі. В цілому подякував хлопцям в роздягальні і сказав їм, що попереду ще чотири дуже важливих поєдинки.
У Лізі Європи ми однозначно будемо грати, питання тільки, з якого місця туди вийдемо, потрапимо до групового етапу або в кваліфікацію. Розмова планується лише після того, як це буде визначено. Посилення необхідно - це бачите і ви, і я. Все залежить від керівництва і фінансових можливостей. Розмова з президентом попереду.
Де будемо грати в ЛЄ? Чесно кажучи, відповісти поки не можу, тому що некомпетентний в цьому питанні. Розмови поки не було. Але в Олександрії ми однозначно не гратимемо, якщо вийдемо в груповий етап. Думаю, це всім зрозуміло. Які варіанти? Тут багато що залежить від того, як ми будемо добиратися на матчі. Якщо літаком, то пріоритетом для мене є Львів, тому що сам я із Західної України. Швидше за все, або Полтава, або Одеса. Але поки не знаю і забігати вперед не хочу. Так, відрив - дев'ять очок, однак це ще ні про що не говорить».
Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі