Ліверпуль – Вулверхемптон – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку тридцять восьмого тура Англійської Прем’єр-ліги

Англійська Прем'єр-ліга. 38-й тур.

«Ліверпуль» - «Вулверхемптон» - 2:0

Мане, 18, 81.

Бенетт, 49, Жота, 50.

«Ліверпуль»: Аліссон - Робертсон (Гомес, 84), ван Дейк, Матіп, Александр-Арнольд - Вейналдум (Окслейд-Чемберлен, 88), Фабіньо, Хендерсон - Орігі (Мілнер, 64), Мане, Салах.

Запасні: Міньоле, Ловрен, Старрідж, Шакірі.

«Вулверхемптон»: Патрісіу - Болі, Коаді, Бенетт - Доерті (Траоре, 80), Дендонкер, Невеш, Моутіньо (Гіббс-Уайт, 84), Хонні (Вінагре, 84) - Жота, Хіменес.

Запасні: Радді, Кілман, Кавалейру, Кошта.

Арбітр: Мартін Аткінсон (Драйлінгтон, Велика Британія)

Стадіон: Енфілд Роуд (Манчестер, Велика Британія).

У неділю, 12-го травня, відбудеться поєдинок тридцять восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» прийматиме «Вулверхемптон». Матч пройде у Ліверпулі (Англія), на полі стадіону «Енфілд Роуд», початок о 17:00 за київським часом.
Усі матчі в один день, усі - в один час. Такий він - останній тур АПЛ, в якому й належить отримати свою остаточну розв'язку «чемпіонськім перегонам». Не буде більше «фори» у вигляді більш раннього початку поєдинку у «Ліверпуля» і «Манчестер Сіті»! Колектив Клоппа відстає на одне очко, але щоб претендувати на перемогу в чемпіонаті їм необхідно, в першу чергу, обіграти непоступливий «Вулверхемптон», а вже потім дивитися на результат паралельної гри «городян».
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Ліверпулем» і «Вулверхемптона». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 7

Нападник повернеться в «Брюгге»