Юрій ВІРТ: «Що ще треба Карпатам для успіху?»

Колишній воротар «Шахтаря» - про поєдинки другої шістки

Екс-гравець національної команди Юрій Вірт поділився очікуваннями від 28-го туру чемпіонату України.
- Матч «Арсенал-Київ» - «Чорноморець» за інтригою можна вважати центральним у 28-му турі?
- Ні. Вважаю, що вище за рівнем і напруженням стоять все-таки поєдинки команд першої шістки. Центральної в майбутній ігровий уїк-енд є зустріч «Шахтаря» з «Олександрією».
- «Карпати» не можуть виграти чотири матчі поспіль, і в трьох з них львів'яни зазнали поразки. Падіння зелено-білих продовжиться?
- «Карпати», перш за все, дуже нестабільна команда. Як можна після перемоги з рахунком 4:0 над «Ворсклою», видати настільки гнітючу серію? До речі, зараз у «Ворскли» є відмінний шанс взяти реванш. Здавалося б, що ще треба «Карпатам» для успіху. У склад повернеться Мірошниченко, в складі команди є хороші легіонери, є все, що повинно бути у професійного клубу. Однак «Карпати» борються за виживання, чим дуже дивують.
- У чому причина таких результатів?
- Я чимало прожив у Львові і знаю, що «Карпати можуть бути дуже успішним клубом. Всьому виною дії керівництва, яке допускає тренерську чехарду. Не сумніваюся, що цього літа в «Карпатах» знову зміниться наставник. Тільки питання - в якій лізі вони почнуть новий сезон ... Хочеться все-таки вірити, що УПЛ не втратить настільки самобутній колектив, який має, до того ж, чудову академію.
Читайте також: Юрій ВІРТ: «Маріуполь хоче піднятися на четверте місце»
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 07:01 3

Карло прокоментував мінімальну перемогу королівського клубу (1:0)