Ребров більше не хоче говорити про Петряка

Головний тренер «Ференцвароша» зосереджений на проблемах своєї команди

Український наставник «Ференцвароша» Сергій Ребров заявив, що згоден з думкою президента клубу Габора Кубатова про те, що угорські клуби повинні проявляти максимальну повагу один до одного, в тому числі і при здійсненні діяльності на трансферному ринку.
«На жаль, я не можу читати на угорській мові. З цієї причини я не читав газет, але перевів те, що сказав Габор Кубатов в інтернеті. Я згоден з його словами. У футболі важлива повага, і два угорських клуби повинні поважати інтереси один одного», - заявив Ребров.
Крім цього Nemzetisport.hu повідомляє, що Ребров відмовився надалі обговорювати Івана Петряка, побажавши зосередитися на проблемах своєї команди.
Раніше український хавбек Іван Петряк, який грає в «Ференцвароші» на правах оренди з «Шахтаря», підписав угоду про перехід в «МОЛ Віді», футболістом якого стане в літнє міжсезоння. У «Ференцвароші» висловили обурення такою поведінкою Петряка, заявивши, що той піддався спокусі заробити більше грошей в «МОЛ Віді», хоча за іншою інформацією керівництво «зелених орлів» до останнього зволікало із переговорами про перехід Петряка, намагаючись виторгувати якомога кращі умови для клубу.
Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:50 5

Олександр став абсолютом, але титул IBF втратить через 2 тижні