Трент АЛЕКСАНДЕР-АРНОЛЬД: «Потрібно спробувати зупинити Мессі»

Футболіст «Ліверпуля» поділився очікуваннями від матчу-відповіді з «Барселоною» в Лізі чемпіонів

20-річний захисник «Ліверпуля» Трент Александер-Арнольд поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Барселони».
«У Барселоні ми так і не змогли реалізувати свої моменти. Сподіваюся, якщо завтра будуть моменти для взяття воріт, то ми ними скористаємося.
Вважаю, вболівальники, як і раніше, в нас вірять. Ми можемо забити потрібну кількість голів і не пропустити. Так, якщо дивитися на речі реально, завдання майже неможливе. Але поки є хоча б найменший шанс, наша команда буде працювати щосили. Боятися нам нікого і нічого.
У протистоянні з Мессі і Коутіньйо дуже важливо не ставитися до них із зайвою повагою. Так, це видатні майстри своєї справи, але й у нас є хороші гравці. Необхідно якомога рідше дозволяти їм отримувати м'яч, не дати їм толком проявити себе.
Нам треба, щоб м'яч знаходився якомога ближче до воріт «Барселони». Звичайно, у суперника склад світового рівня, але я впевнений, що ми можемо створити «Барсі» проблеми. Не можна боятися суперника. Потрібно спробувати зупинити Мессі і інших футболістів «Барселони», - зазначив Александер-Арнольд.
Матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів «Ліверпуль» - «Барселона» відбудеться у вівторок, 7-го травня, о 22:00 за київським часом. Перший поєдинок завершився перемогою «Барселони» з рахунком 3:0.
Михайло Шаповалов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7