Віктор ВАЦКО: «Вернидуб не може знайти заміну Сватку та Харатіну»

Відомий коментатор розповів про кадрові проблеми луганської «Зорі»

Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився думками про кадрові проблеми луганської «Зорі».
«Мені важко сказати, чому у «Зорі» такі результати. Один фактор я для себе виділив, щоб хоч якось пояснити ситуацію. Ось начебто все йде рівно, матч з «Олександрією» - це спалах, а потім знову спад з «Маріуполем». Нічия була би справедливим результатом. Як мінімум, в двох моментах «Зоря» мала забивати.
Один важливий аспект: це трансферна кампанія, яка полягає в тому, що «Зоря» не змогла утримати Сватка і Харатіна. Кожному з них знайти рівнозначну заміну Вернидуб поки не може. Якщо ми говоримо про центр оборони, то бачимо, що там пробують Чеберка. До цього теж були різні експерименти. В опорній зоні теж незрозуміла ситуація. Був топовий Сілас і був Харатін. Зараз Сілас після травми і не готовий грати. Мені здається, що опорна зона, з точки зору оборонної роботи, постраждала.
Плюс - прийшов Будківський. Але він поки набирає форму. Швидше за все, це історія з прицілом на наступний сезон, він старається. Пилип в хорошій формі, завжди знає, де стояти. Відчувається, що він не в тонусі, і йому не вистачає впевненості», - зазначив Вацко.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону