У Ференцвароші стверджують, що Петряк вибрав МОЛ-Віді через гроші

Керівництво «зелених орлів» вважає, що зробило все для того, щоб утримати українця

Спортивний директор «Ференцвароша» Тамаш Хайнал заявив, що його клуб зробив безпрецедентну з економічної точки зору пропозицію по особистому контракту українському півзахисникові Івану Петряку, однак той все одно зробив вибір на користь трансферу в «МОЛ-Віді», де висловили готовність заплатити ще більше.
«Іван дійсно переходить в «МОЛ-Віді». Для нас це неприйнятно, тому що ми домовилися з «Шахтарем» після низки складних переговорів. Ми також зробили ставку на те, щоб гравець виходив з розумних рамок. «МОЛ-Віді» запропонував Петряк жахливу суму грошей, з якою ми не можемо і не хочемо конкурувати».
«Нашим завданням було довести гравцеві правильність його вибору на нашу користь. Ми з чистою совістю можемо сказати, що домовилися з «Шахтарем» і зробили гравцеві пропозицію, якої ще не знала історія «Ференцвароша». Цього виявилося недостатньо».
«На жаль, Петряк не тільки вирішував, в яких умовах, обставинах, якому клубі і для яких уболівальників грати, але й думав про фінанси. Ця обставина зіграла вирішальну роль».
«Ми дізналися від представників гравця, що він домовився з «МОЛ-Віді». Я чекав, щоб гравець сказав це нам, не кажучи вже про «Шахтар». Ми повинні прийняти цю ситуацію як факт, але підкреслюю, що «Ференцварош» зробив все, щоб утримати Петряка», - заявив Хайнал.
Відзначимо, що в «Ференцвароші» Петряк нинішній сезон проводить на правах оренди з «Шахтаря». За цей час хавбек встиг стати одним з лідерів команди, провівши 28 матчів і забивши 6 голів в чемпіонаті Угорщини.
Примітно, що у вчорашньому матчі проти «Уйпешта» (2:1) Іван Петряк участі не приймав, не потрапивши навіть в заявку.
Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 07:11 7

У рейтингу продовжує лідирувати Вінісіус Жуніор

Футбол | 29 червня 2024, 15:40 19
Коментарі