Айнтрахт – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Клуби ведуть боротьбу на двох фронтах за вихід в Лігу чемпіонів

У четвер, 2-го травня, відбудеться перший поєдинок півфіналу Ліги Європи УЄФА, в якому франкфуртський «Айнтрахт» на домашньому стадіоні «Коммерцбанк-Арена» прийме лондонський «Челсі».
«Айнтрахт» проводить відмінний сезон в Лізі Європи. Після шести перемог і першого місця в квартеті на груповому раунді команда Аді Хюттера продовжила успішно виступати і в плей-офф. На шляху до півфіналу німецька команда залишила за бортом Ліги Європи донецький «Шахтар», міланський «Інтер» і лісабонську «Бенфіку». Причому в повторному чвертьфінальному матчі з португальським клубом «Айнтрахт» зумів взяти реванш за виїзну поразку (2:4), оформивши перемогу з потрібним рахунком 2:0.
За три тури до завершення сезону Бундесліги «орли» йдуть в зоні Ліги чемпіонів, на четвертому місці. Поборотися за медалі чемпіонату «Айнтрахт» шансів вже не має, до третього місця 10 очок. Але і четверту позицію потрібно утримати, адже гандикап над найближчими переслідувачами становить всього три очки. Так що втрачати очки вкрай небажано, а боротьба на два фронти робить цю задачу досить складною.
Між матчами проти «Челсі» «Айнтрахт» на виїзді зустрінеться з одним з конкурентів у боротьбі за Лігу чемпіонів - «Байєром». У разі поразки в грі з командою з Ліверкузена, можна буде всерйоз задуматися про кваліфікацію в найпрестижніший турнір Європи через перемогу в Лізі Європи. Тим більше, що після виходу в півфінал Ліги Європи «Айнтрахт» провів два матчі в Бундеслізі і обидва завершив внічию: команда Аді Хюттера в двох попередніх турах розійшлася миром з «Вольфсбургом» (1:1) і «Гертою» (0:0) .
«Челсі», як і «Айнтрахт», займає четверте місце в національному чемпіонаті. Але в Англії до кінця сезону залишилося тільки два тури, правда, і найближчий переслідувач, лондонський «Арсенал», лише в двох очках позаду. До слова, «Арсеналу» доведеться зіграти в паралельному півфінальному матчі Ліги Європи з «Валенсією». Цілком можливо, що відразу два лондонських клуби зможуть поборотися за трофей у фіналі, але команді Мауріціо Саррі потрібно вибити найсильнішого суперника в цьому розіграші.
На шляху до півфіналу «Челсі» залишив за бортом турніру шведський «Мальме», київське «Динамо» і празьку «Славію», здобувши шість перемог поспіль. Єдиний раз внічию команда зіграла в Угорщині проти «МОЛ-Віді» в матчі шостого туру групового етапу, який вже нічого не вирішував.
Обидві команди вміють забивати і грати на перемогу, так що логічною виглядає ставка «обидві заб'ють» з коефіцієнтом 1,75.
Орієнтовні склади:
«Айнтрахт»: Трапп - Хасебе, Хінтереггер, Н'діка, Костіч, Фернандеш, Роде, Кошта, Гачіновіч, Пасієнсія, Йовіч.
«Челсі»: Аррісабалага - Алонсо, Луїс, Крістенсен, Аспілікуета, Лофтус-Чік, Жоржиньо, Канте, Азар, Жиру, Родрігес.
2 травня, четвер
«Айнтрахт» - «Челсі»
Франкфурт. Стадіон «Коммерцбанк-Арена». 22.00
АЙНТРАХТ - ЧЕЛСІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Карлос Дель Серро (Іспанія)
Прогноз Sport.ua - 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:00 3

Агіт Кабаєл готовий провести бій з українським чемпіоном

Коментарі