Ілля ПУТРЯ: «Маріуполь дуже хотів відібрати очки у Шахтаря»

Півзахисник приазовського клубу – про поразку в 26-му турі УПЛ

20-річний хавбек «Маріуполя» Ілля Путря прокоментував поразку від донецького «Шахтаря» (0:1) в матчі 26-го туру української Прем'єр-ліги.
- Дуже складна гра. «Шахтар» показав нам до чого ми повинні прагнути. Вважаю, що до видалення ми непогано виглядали - ми не тільки грали в обороні, а й атакували. Потім отримали пенальті і видалення... Вийшло подвійне покарання. Вдесятьох було дуже складно грати проти «Шахтаря». «Гірники» володіли перевагою. Ми старалися, билися. Дуже хотіли відібрати очки, але не вийшло. Будемо працювати далі.
- Ти вперше вийшов в стартовому складі «Маріуполя». І відразу проти такого суперника як «Шахтар». Як дізнався про те, що гратимеш і що ти відчував?
- Головний тренер Олександр Бабич підійшов до мене і сказав, що буду грати проти «Шахтаря». Сказав, щоб я не нервував і грав в свій футбол. Сказати, що сильно переживав не можу. Було, звичайно, хвилювання. Але воно є перед кожною грою. В іншому все як завжди - вийшов на поле, зіграв. Оцінку моїм діям дасть головний тренер. Отримав досвід... Повторюся, граючи проти таких суперників, розумієш до чого треба прагнути і над чим працювати.
- Ти раніше грав і тренувався з гравцями «Шахтаря». З ними можна грати або це все ж інший рівень?
- У «Шахтарі» грають футболісти дуже високого рівня навіть у порівнянні з іншими командами Прем'єр-ліги. Але, я думаю, можна і потрібно грати з усіма. Головне - не боятися і грати в свій футбол.
Денис Шаховець Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі