ВІРТ: «Матч між Шахтарем і Львовом можна назвати бразильським дербі»

Екс-голкіпер збірної України - про майбутній поєдинок 27-го туру УПЛ

Екс-воротар збірної України Юрій Вірт поділився очікуваннями від поєдинку 27-го туру УПЛ, в якому донецький клуб прийме ФК «Львів».
- Хотілося б вірити, що буде яскравий і атакуючий футбол у виконанні команд. «Шахтар» від свого стилю не відійде, думаю, що і ФК «Львів» теж. До складу обох команд багато бразильських легіонерів, вони люблять багато атакувати, тому глядачі прийшли в суботу на ОСК «Металіст» залишаться задоволені і побачать багато голів. В якійсь мірі цей поєдинок можна назвати «бразильським дербі», тому буде дуже цікаво поспостерігати за діями футболістів на поле. Ми прекрасно знаємо, що рівень гравців «Шахтаря» на багато вище, ніж у ФК «Львів». Це однозначно. Але за рахунок дисципліни, бажання і самовіддачі вони зможуть дати бій нашому гранду.
- «Шахтар» не пропускає вже протягом більше 800 хвилин і в цьому році ще ніхто з суперників «гірникам» не забивав у чемпіонаті. Чи зможе кращий бомбардир «Львова» Бруно розпечатати ворота Пятова?
- Я думаю, що шанси будуть. Не можу сказати, хто саме, Бруно або інший футболіст заб'є, але моменти біля ФК «Львів» однозначно будуть. Питання тільки в тому, чи зуміють вони їх реалізувати. На перше місце вийде відсоток від реалізованих моментів. Якщо він буде високий, тоді гравці львівського клубу зможуть розпечатати ворота Андрія Пятова.
Читайте також: ВІРТ: «Всі чекали, що матч Динамо - Шахтар буде цікавіше»
Володимир Клепач Джерело: Терикон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 57

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д