Ерік ТЕН ХАГ: «Блискучий вечір і блискучий результат»

Головний тренер «Аякса» радий перемозі своєї команди над «Тоттенхемом»

Наставник «Аякса» Ерік тен Хаг похвалив своїх підопічних за перемогу над «Тоттенхемом» (1:0) в першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів.
«Блискучий вечір і блискучий результат. Як мінімум, на стартовому відрізку зустрічі ми повністю володіли ініціативою. І ми змогли забити фантастичний гол. Після перерви могли зіграти і трохи краще. Потрібно було частіше володіти м'ячем, швидше переміщати його по полю. Напевно, можна було діяти і спокійніше. У другому таймі ми значно менше володіли м'ячем. Але що мене порадувало - хлопці билися з усіх сил.
Дуже шкода, що Давид Нерес не забив другий м'яч. І все-таки мінімальна перемога над «Тоттенхемом» на його полі - видатний результат. Спробуємо розвинути успіх. Треба винести урок з цього матчу. Ми знаємо, що здатні зіграти куди краще на своєму полі.
Ми завжди граємо в свій футбол. Потрібно по максимуму використовувати власні сильні сторони, і я вважаю, що сьогодні нам це вдалося. Ми робимо так тому, що це приносить проблеми нашим опонентам. Ми можемо грати по-різному. «Аякс» вміє здорово оборонятися. У нас відмінна, згуртована команда, де кожен б'ється за всіх інших.
Повторюся, результат я вважаю відмінним. Ми виграли і дуже цим задоволені. Але зроблена лише половина роботи», - сказав Тен Хаг.
Гра-відповідь відбудеться 8 травня в Амстердамі. Початок гри о 22:00 за Києвом.
Максим Гаптар Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 21:19 0

Лідерами рейтингу є 4 футболісти: Беллінгем, Вінісіус, Холанд та Мбаппе