Львів – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Наздогнати конкурентів

У неділю на львівському стадіоні «Україна» зустрінуться суперники, сподівання яких зрушити (або хоча б зробити крок назустріч) з нинішніх позицій в минулому турі не збулися завдяки старанням прямих конкурентів. Мабуть, той настрій, з яким обидві команди підходять до очного протистояння, можна охарактеризувати як «ще не все втрачено, але зробити треба ще більше, ніж передбачалося».

«Динамо» для того, щоб зробити майже неймовірне - тобто, наздогнати за очками «Шахтар» - тепер потрібно, щонайменше, брати всі очки в тих іграх, які залишилися до заключного в сезоні поєдинку з «гірниками». На питання, чи варто очікувати в найближчих матчах ротацію складу, вельми містку і лаконічну відповідь на тижні дав Олександр Хацкевич: «Досить вже експериментувати. Так, сім очок - на користь «Шахтаря». Ми знаємо, які позиції потрібно посилити, де створити конкуренцію. Випустити U19 або U21? Я всіх їх знаю. Ні, якщо ти в першій команді, то повинен виходити і давати результат. А експериментувати немає часу. Будемо боротися до кінця», - запевнив керманич киян.

Кадрова ситуація на матч зі «Львовом» майже напевно обіцяє відсутність травмованого Беньяміна Вербича (малоймовірно, що навіть в разі відновлення Олександр Хацкевич знову ризикне випустити словенського вінгера на поле), а також з імовірністю в сто відсотків - Дениса Гармаша, який відбуває дискваліфікацію. Вельми цікаво тепер буде спостерігати за Карлосом Де Пеной: можливо, матч у Львові дозволить ще більше розкритися 27-річному уругвайцю, що непогано проявив себе в грі з «Шахтарем».

У «Львова» дебютний поєдинок на домашній арені готується провести Богдан Блавацький. Перший млинець - той, що, як відомо, глевкий, довелося скуштувати в Запоріжжі проти «Зорі». Поки, за словами самого ж наставника, йому не завжди вдається «достукатися» до футболістів під час гри. Після поразки в минулому турі головному тренеру належить неабияк подумати над вибором складу: туди з перших хвилин, ймовірно, може не увійти Альваро, діями якого Богдан Блавацький залишився незадоволений. Певних змін можна очікувати і в лінії оборони, адже гол Будковського, і вже тим більше - пенальті в кінцівці, покладають великий відсоток відповідальності саме на цю лінію. З причин, не пов'язаних з ігровими, матч з «Динамо» пропустить Владислав Приймак, який відбуває дискваліфікацію.

До речі, всі чотири попередні поєдинки львів'ян і київської команди, які пройшли на чотирьох різних стадіонах, завершувалися з однаковим рахунком 1:0. Причому останній раз, на «Олімпійському» -- не на користь «Динамо». Примітна тенденція результатів у зустрічах столичного колективу зі «Львовом» та його однойменним правонаступником має шанс продовжитися і зараз -- головне питання, на чию сторону на цей раз переважать ваги. Про це дізнаємося вже в неділю.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

ФК «Львів»: Бандура, Воронін, Парамонов, Адамюк, Вісенте, Мартан, Борзенко, Педро, Сабіно, Пернамбуко, Бруно.

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Буяльський, Шепелєв, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Русін.

28 квітня, неділя

«Львів» - «Динамо»
Львів. Стадіон «Україна». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua - 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ


Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 18

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі