Олександрія – Зоря - 0:2. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією поєдинку двадцять шостого тура Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур.

«Олександрія» - «Зоря» - 0:2

Громов, 41, 62.

Міхайліченко, 35, Чайковський, 49, Вернидуб, 81.

«Олександрія»: Паньків - Цуриков, Шендрік, Бабогло, Мікіцей (Шастал, 46) - Ковалець, Гречишкін - Довгий (Банада, 57), Протасов (Полярус, 36), Лучкевич - Сітало.

Запасні: Рудик, Пономар, Запорожан, Дедечко.

«Зоря»: Шевченко - Міхайліченко, Чеберко, Вернидуб, Караваєв - Арвеладзе, Чайковський - Хомченовский, Кабаєв (Громов, 36), Лєднєв (Кочергін, 79) - Будковський (Івановіч, 90).

Запасні: Чуваєв, Тимчик, Луньов, Білий.

Арбітр: Юрій Іванов (Чернігів).

Стадіон: КСК Ніка (Олександрія).

У неділю, 28-го квітня, відбудеться поєдинок двадцять шостого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Олександрія» прийматиме луганську «Зорю». Матч пройде в Олександрії, на поле КСК «Ніка», початок о 17:00.
Саме за рахунок очних протистоянь з підопічними Володимира Шарана має намір команда Юрія Вернидуба підібратися якомога ближче до третьої сходинки турнірної таблиці, хоча ще зовсім недавно «Зоря» і зовсім ризикувала не потрапити до верхньої «шістки». А ось успіх «Олександрії» в цій зустрічі цілком зможе гарантувати їм участь в кваліфікаційному раунді Ліги Європи на наступний сезон. Зовсім скоро ми зможемо дізнатися відповідь на питання - що має більш мотивуючим вплив: ризик втратити колишню славу, або ж прагнення піднятися на нову для себе щабель?
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Олександрією» та «Зорею». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 01:47 1

Дортмундський клуб здолав французький колектив з рахунком 1:0 у першій півфінальній грі