Чорноморець – Ворскла - 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку двадцять шостого тура Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур.

«Чорноморець» - «Ворскла» - 1:2

Вильхамссон, 2 - Васін, 84 (пен.), Кожухар , 90+1 (авт.).

На 59-й хвилині Володимир Коваль не забив пенальті (воротар).

Грачов, 39 - Сапай, 35, Кане, 44.

«Чорноморець»: Кожухар - Норенков, Грачов, Рыжук, Трубочкін - Морозенко, Танчик, Мусолітін, Бабенко - Коваль (Чорній, 76) - Вильхамссон (Павлов, 77).

Запасні: Літовченко, Велєв, Остапенко, Семенів, Хамелюк.

«Ворскла»: Ткаченко - Васін, Чеснаков, Мартиненко, Ребенок (Артур, 86) - Габелок, Петровіч (Скляр, 81) - Кане, Шарпар, Сапай - Коломоєць (Гіоргадзе, 85).

Запасні: Шуст, Карека, Кобахідзе, Даллку.

Арбітр: Костянтин Труханов (Харків).

У суботу, 27-го квітня, відбудеться поєдинок двадцять шостого туру Української Прем'єр-ліги, в якому одеський «Чорноморець» прийматиме полтавську «Ворсклу». Матч відбудється в Одесі, на полі стадіону «Чорноморець», початок о 14:00.
Цікаве протистояння відкриває перелік поєдинків даного туру. Уже давно не знають смак успіху полтавчани і одесити, які тепер зійдуться в очному протистоянні. Перед підопічними Ангела Червенкова, як і раніше, стоїть досить непросте завдання зберегти прописку в «елітному» дивізіоні. Мало турбує, схоже, це питання команду Віталія Косовського - а як можна пояснити настільки невдалу гру з боку його підопічних в останніх поєдинках? Осторонь в даному контексті стоїть поєдинок проти чернігівської «Десни», в якому полтавчани влаштували героїчний «камбек» (3:3).
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Чорноморцем» та «Ворсклою». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 21:43 9

Леверкузенці врятували матч проти «Штутгарта»

Коментарі