Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Після голу Будковского почався хаос»

Рульовий ФК «Львів» розповів, що за гру раз 200 крикнув «ближче»

Головний тренер ФК «Львів» Богдан Блавацький прокоментував поєдинок 25-го туру УПЛ проти луганської «Зорі» (1:2):
«Думаю, сьогодні була дуже цікава гра. Якщо проаналізувати матч швидко, то перший тайм був таким, яким ми і запланували на установці. Коли забили в першій половині м'яч, добре вибігали в атаку. Була ще пара ситуацій, де ми могли забити. Грали дисципліновано, грали близько. І практично не дали нічого зробити «Зорі», крім одного удару, заблокованого нашої обороною.
Ми розуміли, що команда, граючи вдома і програючи після першого тайму, у другій 45-хвилинці буде грати агресивно і атакувати, тому вийшли трохи раніше і попросили тренера з фізпідготовки трошки гравців «пробудити», але те, про що я просив у перерві, хлопці не виконали. Ми пропустили гол до 60-тої хвилини.
Пропустили ми гол цікавий. Після прострільну передачу і недоробки наших захисників і голкіпера, легко і спокійно пан Будковський забив м'яч. А потім почався хаос. Ось це мене і вибило з колії. Я за гру раз 200 крикнув «ближче». Просив, щоб і Батіста, і Панфілов переводили, але не у всіх випадках достукався до гравців. Потрібно мені добре проаналізувати все. Можливо, після заміни Альваро Педро не ввійшов добре в гру.
Ми знали, що близько 70% атак «Зоря» веде правим флангом. Хотіли випустити туди свіжого гравця. Але це трохи не вийшло. А в кінці, напевно, потрібно було б швидше випустити капітана команди Борзенко і зіграти в три опорних півзахисника, довівши гру до кінця.
Зараз нам їхати до Львова із Запоріжжя десь 1000 кілометрів і все прокручувати в голові - це непросто. Але я хлопців дякую за гарні відтінки гри, які були. Якщо ми проаналізуємо і на наступні матчі, маючи в запасі Липу, хто в якому функціональному стані, правильно виберемо склад з точки зору функціональної готовності гравця і правильно виберемо тактику і схему гри, думаю, збільшимо дисциплінований, хороший відрізок тайму до 65 хвилин. Два дня маємо і будемо над цим працювати».

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 21:25 10

Дивіться відеоогляд матчу 8-го туру УПЛ 2024/25

Коментарі