Реал – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Мадридський клуб при Зідана просто дограє сезон, шанс для «Атлетика»?

Провальний сезон «Реала» наближається до кінця. Мадридський клуб не зміг поборотися ні за чемпіонство, ні за Лігу чемпіонів. Звільнивши двох тренерів і призначивши Зінедіна Зідана, команда просто дограє сезон.
В останніх турах «Реал» не може віднайти свою гру. Зінедін Зідан часто експериментує зі складом і тактикою на гру. При таких умовах домогтися максимальних результатів не вдається. Команда чергує перемоги і поразки. Останні три тури команда завершила з показником - поразка-перемога-нічия.
«Реал» має хороший гандикап перед командами-переслідувачами, тому з трійки за підсумками сезону не випаде. Від другого місця колектив трохи відстає, але навіть якщо фінішує на третьому - трагедії не буде. Зідан прийшов в клуб дуже пізно і змінити щось в чемпіонаті вже не реально. Але в Мадриді більше готуються до міжсезоння, коли команда може бути істотно оновленою. Зідан хоче посилити і лінію атаки, і півзахист. З великою часткою ймовірності, клуб купить Едена Азара, також наставник команди дуже хоче роздобути Садіо Мане і Поля Погба. На трансфери французькому наставнику виділять серйозну суму, тому залишилося тільки дотерпіти до кінця сезону.
«Атлетік» поступово вривається у верхню частину турнірної таблиці. В останніх п'яти турах баски виграли чотири рази, і один матч програли. Команда з Більбао традиційно непоступлива до грандів. Останні три матчі між «Реалом» і «Атлетіком» закінчувалися нічиєю. Підопічні Ґаїзки Ґарітано зараз в хорошій формі, тому готові дати бій «Реалу» і в цей раз.
У мадридської команди є проблеми зі складом. Не зіграють Куртуа, Рамос і Вінісіус. Відзначимо, що в останньому турі бразилець травмував свого партнера Одріосолу. Але до складу повернувся Дані Карвахаль. У «Атлетика» матч пропустять Берчіче й Ібай Гомес, але всі інші ключові футболісти в строю.
Незважаючи на непоступливий характер «Атлетіка», «Реал» є фаворитом цього матчу. Команда грає вдома і повинна набирати очки. Але простим матч з Більбао точно не буде.
Орієнтовні склади:
«Реал»: Навас, Карвахаль, Варан, Начо, Марсело, Каземіро, Модріч, Себальос, Іско, Бензема, Асенсіо.
«Атлетік»: Еррерін, Де Маркос, Мартінес, Альварес, Юрі, Д. Гарсія, Сан Хосе, Сусаета, Муніан, Р. Гарсія, Вільямс.
21 квітня, неділя
«Реал» - «Атлетік»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 17:15
Трансляція на відеосервисі Megogo
Прогноз Sport.ua - 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою