Хосеп ГВАРДІОЛА: «Це жорстоко, але ми повинні це прийняти»

Наставник «Манчестер Сіті» – про виліт з Ліги чемпіонів

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола прокоментував поразку від «Тоттенхема» за підсумками двоматчевого протистояння 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. У матчі-відповіді в Манчестері «городяни» здобули перемогу з рахунком 4:3, однак вилетіли з турніру через мінімальну поразку в першому матчі в Лондоні (0:1).
«Це важко. Ми були близькі до того, щоб пройти. Це жорстоко, але ми повинні це прийняти. Хороший матч для всіх. Після 20 хвилин рахунок був 3:2, і в другому таймі ми зробили все, що могли. Ми багато створювали, але помилки в цьому турнірі дуже дорого обходяться.
Ми не забили пенальті в першому матчі, створили багато шансів проти складного суперника... Ми допускали помилки в перших двох голах. Але ми були чесні у своїй грі і намагалися до кінця. Те, чого ми досягли за ці два сезони, просто неймовірно.
Спасибі уболівальникам - це був дивовижний вечір для нас. Я ніколи не бачив такого стадіону за весь час в клубі. Ми всі засмучені, але я знаю, що вони знають: ми віддали абсолютно всі сили. Такий футбол, тут все непередбачувано», - сказав Гвардіола.
Денис Шаховець Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 11:58 72

Микола Сираш не виходить на зв'язок

Коментарі