Юлія ДЖИМА: «Робота з Велепцом була зроблена грамотно»

Українська біатлоністка - про минулий сезон

Юлія Джима підвела підсумки своїх виступів у сезоні 2018/2019:

- Минулої весни команду очолив Андрій Прокунін. В якому форматі з ним працювали?
- У травні він приїжджав до Києва, і вийшло так, що ми з ним перетнулися в Федерації біатлону. Тоді і поспілкувалися вперше. Він питав, як я планую працювати перед сезоном, і все в цьому дусі. Я йому так в загальних рисах розповіла про те, що було, чому я пішла з команди, чому я на самопідготовці. Тоді він сказав, що окей, працюємо, але за однієї умови, що якщо особисті гонки я біжу, то в естафети потрапляю тільки через відбори. На літній ЧС я відразу відмовилася їхати, тому що тоді у мене був трохи інший графік роботи, і не було сенсу заради цього спускатися з висоти. Така ж ситуація була і з першої естафетою сезону. Мені Прокунін сказав: «Юля, ти ж пам'ятаєш, як ми домовлялися про відбори?». Я сказав, що так, все пам'ятаю і розумію. Тому, я вже пояснювала, що я не відмовлялася від цієї естафети, так вийшло, і ми один одного зрозуміли.

- Давай спробуємо оцінити твою роботу за минулий сезон з Урошем Велепцом за 10-бальною шкалою.
- Навіть не знаю, яку оцінку тут можна поставити. Я вважаю, що вся робота була зроблена грамотно, але були різні причини якихось мінусів. Там хвороба, там десь просто не вийшло, там з лижами не вгадали. Функціонально я себе набагато краще відчувала, ніж це показували мої місця в протоколі. Це ось одна зі сторін біатлону, в якій ти максимально готовий, але не можеш показати це в фінішному створі в силу різних причин. Якщо так підводити підсумок, то мої місця не зовсім відповідали моєму стану.

- По ходу сезону не було якихось думок, що десь щось робиться не так?
- Було таке. Я шкодувала, я злилася на себе, що погодилася бігти тоді в Нове Место. Мене майже все якось вмовляли, що, мовляв, давай біжи, це потрібно. Я тоді ще не до кінця відійшла від хвороби, і тим самим, підсадила себе трохи функціонально. Потім важко було по ходу сезону вже вийти на рівень. Я думаю, що етап в Чехії потрібно було пропускати.

Олег Дідух Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра

Коментарі