ЗУКІН: «Будемо ставити питання про доцільність запрошення Світоліної»

Віце-президент ФТУ заявив, що найкраща українська тенісистка може більше не зіграти в збірній

Віце-президент Федерації тенісу України Євген Зукін повідомив, що найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна може більше не зіграти в складі збірної України.
«На наступному засіданні президії ФТУ будемо розглядати питання про подальші виступі Еліни Світоліної в Кубку Федерації: запрошувати чи не запрошувати її в майбутньому. Кожен повинен нести відповідальність за свої дії.
Федерація тенісу України нікого не змушує грати за національну команду. Якщо гравець говорить: «Я не хочу, я не можу», ми не починаємо його змушувати. Хоча для цього є багато важелів впливу. Але ми не один з них не чіпаємо. Якщо людина не хоче - не треба. В команді не потрібна людина, яка не хоче грати.
Гарно ставлюся до Світоліной, як до людини, - вона прекрасна дівчина. Але я нагадаю, що на відміну від тієї ж Ястремський, яка розвивалася без допомоги ФТУ, спонсором Еліни був Юрій Сапронов, перший віце-президент федерації на той момент. Виходить, що вона вирощена Федерацією тенісу України, від початку і до кінця», - сказав Зукін.
Нагадаємо, останній раз Світоліна грала в складі збірної України в квітні 2017 проти збірної Німеччини, після чого пропустила зустрічі з Австралією, Канадою і матчі Першої групи Євро-Африканської зони, які в лютому пройшли в Польщі.
Володимир Клепач Джерело: Dolgopolova Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 7

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі