Десна – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжить свою гольову серію Мар’ян Швед?

14-го квітня в Чернігові зустрінуться команди «Десна» і «Карпати». Після 23 турів «сіверяни» займають сьоме місце і впевнено очолюють другу «шістку». Тоді як львів'яни займають дев'яту сходинку і відрив від «Олімпіка», що йде на десятому місці, складає лише чотири бали. Для гарантованого продовження виступів в елітному дивізіоні наступного сезону необхідно набирати залікові очки.
В минулому турі обидві команди вдало розпочали свої виступи на другому етапі української Прем'єр-ліги. «Деснянці» на виїзді академічно переграли донецький «Олімпік» (2:0), голи на свій рахунок записали Денис Фаворов і Сергій Старенький. Як зазначив у післяматчевому інтерв'ю Олександр Рябоконь, завдяки якісній грі в пас його команді вдалось реалізувати свою перевагу. Втім, в наступних матчах «сіверянам» все важче буде знаходити мотивацію, адже завдяки очковому багажу вони практично забезпечили місце в УПЛ на наступний сезон, а боротьба за єврокубки через не потрапляння до першої «шістки» припинилась. Тож головному тренеру необхідно проявити весь свій тренерський хист для налаштування команди на перемогу у грі з львів'янами.
«Карпати» в попередньому турі розгромили полтавську «Ворсклу» (4:0), при чому це відбулось вдруге у весняній частині чемпіонату і з тим самим рахунком. Як і в першій грі з «ворсклянами» в новому році, героєм матчу став Мар'ян Швед. Щоправда цього разу на рахунку головного бомбардира «левів» не хет-трік, а дубль і таким чином він довів лік своїм голам в Прем'єр-лізі до тринадцяти.
Однак вже в наступному своєму матчі в Кубку України «зелено-білі» зазнали поразки від першолігового «Інгульця» (1:1, по пенальті - 6:5). Після гри Фабрі Гонсалес був вкрай незадоволений якістю гри своєї команди і вказав на чисельні помилки, які завадили продовжити боротьбу за Кубок і таким чином втратили можливість потрапляння до єврокубків. Характерно, що для «Карпат» властиві такі перепади у результатах: після впевнених перемог команда зазнає прикрих поразок. Така нестабільність львів'ян не дає вболівальникам впевненість, що галицький клуб збереже прописку в еліті, і убезпечить себе від перехідних матчів. А це означає, що гра в Чернігові не буде прохідною для «левів».
В першій частині чемпіонату «Десна» і «Карпати» двічі зустрічались. Гра в Чернігові в першому колі не виявила переможця (2:2), а от у Львові перемогу святкувала команда Олександра Рябоконя (2:0). Варто зазначити, що обидві команди не є домашніми, і краще проводять матчі на виїзді.
Напередодні гри в Чернігові «Десна» і «Карпати» не мають суттєвих кадрових проблем, жоден гравець не пропускає матч через дискваліфікацію. У львів'ян повернулись до тренувань в загальній групі Дмитро Кльоц і Кевін Мендес, але мають невеликі ушкодження Ді Франко і Мегреміч.
Чи продовжить свою гольову серію Мар'ян Швед і чи здобудуть реванш за осінню поразку у Львові «Карпати» - дізнаємось в неділю, 14 квітня.
Орієнтовні склади:
«Десна»: Паст - Слінкін, Гітченко, Імереков, Д.Фаворов, Огіря, Богданов, Картушов, Старенький, А.Фаворов, Філіппов
«Карпати»: Кучинський - Ковтун, Гуйє, Мегреміч, Онгла, Кльоц, Гуцуляк, Мякушко, Йода, Швед, Понде.
13 квітня, субота
«Десна» - «Карпати»
Чернігів. Стадіон ім. Ю.Гагаріна. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДЕСНА - КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua - 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:22 3

Український боксер став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі