Челсі в гостях мінімально переграв Славію

Єдиний у матчі гол на рахунку Алонсо

З усіх пар 1/4 фіналу Ліги Європи найбільш передбачуваним було протистояння «Славії» та «Челсі». Чехи вже зробили кілька подвигів, зокрема вибивши з розіграшу «Севілью», і також були неприємним для «Динамо» суперником. Англійці ж були впевнені в своїх силах, в АПЛ вони продовжують битву за право потрапити в першу четвірку, тому рішення залишити на лаві запасних Азара і Канте було логічним.
Однак, як показав матч, без француза і бельгійця гра гостей в центрі поля втратила стрункість. За рахунок більш високого класу «Челсі» все ж тримав суперника на відстані від своїх воріт. Кілька разів господарі ударами з середньої та дальньої дистанції тривожили Кепу, але той був дуже спокійний. Єдиний гольовий момент а першому таймі створили гості, але м'яч після гарматного удару Вілліана з лінії штрафного потрапив а поперечину.
На початку другого тайму хід матчу змінився, гості взяли м'яч під свій контроль, але як і раніше гру не загострювали. Вихід Азара, а потім і Канте, безумовно, посилив «Челсі», але додав лише трохи гостроти атакам синіх. Здавалося, що безгольову нічия стане закономірним підсумком матчу, але за п'ять хвилин до закінчення зустрічі гості забили переможний гол і вирвали перемогу. Після чергового навісу Вілліана відірвався від суперника Алонсо і головою вколотив м'яч у ворота Коларжа, практично поставивши хрест на надіях чехів пробитися в півфінал.
Ліга Європи. 1/4 фіналу
«Славія» - «Челсі» - 0: 1
Алонсо (85)
Цоуфал (83)
«Славія»: Колар - Цоуфал, Нгадеу-Нгаджуі, Делі, Боржил- Траоре, Шевчик, Крал - Масопуст (Гушбауер, 73), Олайінка (ван Бурке, 82), Стох (Змргал, 64)
«Челсі»: Аріссабалага - Аспілікуета, Крістенсен, Рюдігер, Алонсо - Барклі (Лофтус-Чик, 75), Жоржиньо, Ковачич (Канте, 67) - Педро (Азар, 59), Жиру, Вілліан
Арбітр: Фелікс Цвайер (Німеччина)
Стадіон: «Еден»
СЛАВІЯ-ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Андрій Ковальов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 травня 2024, 09:47 6

Тайсон отримає 69 млн доларів, а гонорар Усика складе 34 млн доларів

Коментарі