Маріуполь – Динамо – 0:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 24-го туру Української Прем'єр-ліги

У суботу, 13-го квітня, відбудеться поєдинок двадцять четвертого туру української Прем'єр-ліги, в якому «Маріуполь» прийматиме київське «Динамо». Матч пройде на стадіоні імені В. Бойко, початок о 14:00.

Другий етап українського чемпіонату «Маріуполь» та «Динамо» почали з перемог. Кияни поступалися з рахунком 0:2 по ходу матчу з «Зорею», але зуміли вирвати перемогу. А приазовці обіграли ФК «Львів» (3:2), який є конкурентом команди Олександра Бабича в боротьбі за єврокубкову зону. На поточному тижні головною новиною з табору «Динамо» стало підписання «біло-синіми» уругвайця Карлоса де Пени. У нинішньому сезоні кияни двічі обіграли маріупольців. На виїзді підопічні Олександра Хацкевича здобули перемогу з рахунком 2:0 (голи забили Беньямін Вербич і Віктор Циганков), а в Києві господарі поля з рахунком 4:0 розгромили суперників. Результативні удари на рахунку тих же Вербича та Циганкова. Також в тій зустрічі відзначився Микола Шапаренко, а Сергій Чоботенко відправив м'яч у власні ворота.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Маріуполь» - «Динамо». За перебігом зустрічі можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:12 24

Команда з Харкова вперше перемогла під орудою Скрипника та залишила зону вильоту

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
Коментарі