Денис ГАРМАШ: «Був не правий, але 4 матчі дискваліфікації - забагато»

Хавбек киян прокоментував свою дискваліфікацію

Дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав хавбека «Динамо» Дениса Гармаша відстороненням на 4 матчі за поведінку в недавній грі з «Шахтарем».

Сам Гармаш не вважає покарання справедливим.

«На мій погляд, це дуже жорстоке покарання, вважаю, чотири матчі дискваліфікації для мене - дуже багато. Так, я розумію, що був не правий в тому епізоді, що підвів партнерів по команді, тренерів і вболівальників і дуже шкодую про це. А найприкріше - що ми програли матч по пенальті! Але в той момент мій удар не був настільки сильним, щоб завдати травму Мораесу».

«Згадайте, коли гравець «Шахтаря» Ісмаїлі вдарив рукою в обличчя нашого футболіста, його усунули за все на два матчі - це в два рази менше. А, наприклад, Тайсон майже в кожній грі відмахується від суперників ліктями або дає гравцям стусани ногами, як було в матчі з донецьким «Олімпіком», а судді не показують йому червоні картки, схоже, вони просто бояться видаляти гравців «Шахтаря».

«Я не намагаюся виправдатися або наговорювати на когось, але ті люди, які розбираються у футболі, прекрасно розуміють, що діється у нас в ФФУ. Але я вірю, що так буде не завжди», - зазначив Гармаш.

Гармаш в тому числі пропустить матч УПЛ проти «Шахтаря» 24-го квітня.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 00:36 0

Німецька команда перемогла Данію з рахунком 2:0

Коментарі