Сергій БЕБЕШКО: «Наше завдання – вийти на чемпіонат Європи»

Наставник збірної України з гандболу – про підготовку команди до матчів з Фарерськими островами

Сьогодні збірна України зіграє третій матч відбіркового турніру на Євро-2020. Суперником «синьо-жовтих» буде аутсайдер групи - збірна Фарерських островів. Напередодні цього матчу збірна України провела відкрите тренування в Палаці спорту.

Наставник збірної України Сергій Бебешко зазначив, що перед командою стоїть одне завдання - кваліфікуватися на чемпіонат континенту.

«Наше завдання - вийти на чемпіонат Європи і зараз для нас склалася сприятлива ситуація.

У збірної Фарерських островів немає гравців з топ-клубів, але вони грають швидко, з великим бажанням. У них тренер із Данії, який прищеплює команді скандинавський гандбол: швидкі переходи, швидкий центр, гру від захисту. Вони ніколи нічого не досягали на міжнародній арені, але тим вони і небезпечні. Фарерці грають розкуто, без оглядки на табло, вони можуть використовувати свій шанс. У них також є шанс пройти на Євро.

Травми? Є певні проблеми у Кириленко і в Онуфрієнко, але вони не настільки серйозні, щоб перешкодити їм зіграти», - сказав Бебешко.

Гравець збірної України і французького клубу «Шартр» Сергій Онуфрієнко додав:

«Ми готуємося максимально, нам потрібно виходити і перемагати. У нас величезне бажання, ми давно грали на топ-турнірах, а зараз у нас є хороший шанс вийти на чемпіонат Європи, тому нам потрібно двічі перемагати Фарерські острови.

Фарери показали, що у них хороша команда і легко нам не буде. Вони агресивно грають в захисті, а в нападі фізичними даними не відрізняються. Тому, думаю, ми повинні добре зіграти в захисті, а в нападі повинні тікати в швидкі контратаки. Це буде наше основна зброя. Ми дуже сподіваємося на підтримку наших уболівальників і запрошуємо їх на гру», - сказав Онуфрієнко.

Поєдинок Україна - Фарерські острови відбудеться в середу, 10 квітня, у Палаці спорту. Початок - о 19:00.

Сергій Циба Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1