Олександр ГЕРЕГА: «Придбання Карпат – це цікаве питання»

Віце-президент ФФУ Олександр Герега – про можливість придбання львівського клубу

Віце-президент ФФУ не заперечує того, що колись може купити футбольний клуб.

«Карпати» - це дуже цікаве питання. Я б не сказав, що ми вийшли з переговорів або увійшли в них дуже глибоко. Питання футбольного клубу може виникнути в будь-який момент. Тільки необхідно мати нашу згоду і бажання.

Інтерес до «Чорноморця»? Одеський клуб знаходиться в руках мого товариша (Леоніда Климова - прим.). Звичайно, там є нюанси. Певні події вплинули і на український футбол.

Я - максималіст за своєю природою. Мені не дуже б хотілося бути в аутсайдерах. Це серйозний бізнес. Щоб його почати, потрібно хоча б зануритися в нього, зрозуміти, як він функціонує. Такої потреби на сьогоднішній день немає. Я бачу, як мої деякі колеги надривають своє серце. І мені б не хотілося бути на їхньому місці. Зараз ми в цьому напрямку поводимося досить стримано. Але вже десь підійшли до дитячого футболу. Не знаю, як будуть розвиватися події через рік-два», - сказав Герега ютуб-каналу« Бомбардир».

Читайте також Фонд Реал Мадрид відкриє нові школи в Україні

Раніше Олександр Герега не приховував інтерес до придбання «Карпат», зазначивши, що клуб повинен мати справжнє майбутнє.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:48 8

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій

Коментарі