Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Помилка Кадара вплинула на долю матчу»

Колишній півзахисник «Динамо» - про виліт киян з розіграшу Кубка України

Колишній півзахисник «Динамо» Сергій Ковалець вважає, що, вилетівши з Кубка, кияни не опустять руки і до кінця боротимуться з «Шахтарем» в чемпіонаті.
- Черговий матч грандів вдався?
- Вважаю, цілком. Можливо, гольових моментів було не так багато, але напруження спостерігалося протягом 120 хвилин. Упевнений, глядачі, що практично заповнили трибуни стадіону «Металіст», отримали задоволення від українського класико.
- До помилки Кадара в другому таймі, коли «Шахтар» забив другий гол, «Динамо» нічого не давало створити опонентові.
- Згоден. Кияни діяли організовано, перекривали всі зони, непогано самі виходили з оборони в атаку, тому я б навіть сказав, що помилка досвідченого угорського захисника вплинула на долю протистояння. Це, безумовно, надломило біло-синіх психологічно, можна сказати, скувало їх в творенні. Хоча це футбол, в якому перемагає той, хто допускає менше промахів.
- Ніхто не сумнівається в майстерності Гармаша, але в черговий раз півзахисник наплював на старання партнерів, заробивши червону картку. Хіба такий футболіст гідний одягати футболку київського «Динамо»?
- Денис знову не упорався з емоціями, хоча гол він забив класний. Думаю, тренерський штаб повинен сам розібратися в цій ситуації і зробити певні висновки. Вважаю, Гармаш сам розуміє, що такі моменти його не прикрашають. Футболісти високого рівня повинні керувати своїми емоціями.
- А динамівської молоді холоднокровності?
- Великий плюс в тому, що в основному складі «Динамо» виступає багато молодих українських футболістів. Так, перед командою ставляться великі завдання і, впевнений, що ці завдання невдовзі будуть досягатися. Ті ж Миколенко і Шепелєв, що не забили пенальті в післяматчевій серії, сильні виконавці, їх помилки пов'язані з психологією.
Проте, вважаю, що команда не опустить руки, і до останнього намагатиметься наздогнати «Шахтар» в чемпіонаті. «Гірників» же можна тільки привітати з черговим успіхом в суперництві з головним конкурентом на внутрішній арені та виходом до півфіналу Кубка України.
Нагадаємо, в понеділок о 14:00 відбудеться жеребкування півфіналів Кубка України.
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 вересня 2024, 07:13 0

Матч відбудеться 21 вересня о 18:00