Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Якихось завдань в Кубку у нас немає»

Головний тренер СК «Дніпро-1» прокоментував вихід дніпрян в півфінал Кубка України

Після виходу в півфінал Кубка України головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко відповів на запитання журналістів на післяматчевій перс-конференції:

-Емоції позитивні, і, напевно, з такими емоціями важко об'єктивно коментувати гру, тому що рахунок, на перший погляд комфортний, і перемога була впевнена, але, насправді, так не було. Перший тайм був дуже пасивний з нашого боку в атаці, нічого не виходило, а суперник легко розгадував наші плани. У другому таймі ситуація покращилася і, напевно, гра тривала до забитого м'яча. Вдача та хороша комбінація призвела до першого голу, а потім ми вже грали по рахунку і більше уваги приділили захисту, а після простого виносу Юрчука пройшла комбінація, що призвела до другого забитого м'яча. Після цього ми випустили третього центрального захисника і довели матч до переможного кінця.

- У Першій лізі ваша команда показує більш комбінаційний футбол. Це пов'язано із рівнем суперника?
- У першу чергу це пов'язано із тим спротивом, який «Ворскла» нам показувала, тому що рівень агресії і єдиноборств у них значно вище, ніж у Першій лізі. Це перше, а по-друге - це відсутність наших гравців, адже Кравченко і Назаренко мають великий вплив на нашу атакуючу гру. В середині поля на ключовий позиції, для нашої схеми, вийшов Арсеній Батагов - хлопцю тільки 17 років, є хвилювання, і розігрувати м'яч, як ми планували, через центральних півзахисників не завжди виходило. Тому, іноді, у нас і була така сумбурна гра, яку ми і бачили сьогодні.

- Перед командою є завдання завоювати Кубок України?
- Завдання взяти Кубок звучить дуже красиво і заманливо, але ми розуміємо, що нам може дістатися і «Шахтар», і та ж «Зоря» - команда дуже сильна і постійний учасник єврокубків. Тому якихось завдань у нас немає. Просто апетит приходить під час їжі, і нам дуже приємно, що ми два роки поспіль виходимо у півфінал Кубка України. Це досить вагомий успіх, тим більш, що ми це робили і у Другій лізі, і тепер в Першій, тому нам просто приємно і ми зараз переживаємо хороші емоції.

Олександр Тішура Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі