Ангел ЧЕРВЕНКОВ: «Напевно, це все наші можливості»

Головний тренер «Чорноморця» про поразку «Арсеналу»

Головний тренер одеського «Чорноморця» Ангел Червенков прокоментував поразку своєї команди в матчі 23-го туру УПЛ проти клубу «Арсенал-Київ» (1:3).
«Ми почали перший тайм з великою індивідуальною помилки. Коли самі собі привозимо гол, це психологічно дуже важко. Потім отримали другий гол з пенальті і теж не зробили все необхідне, щоб зупинити суперника. Перший тайм жахливо зіграли в обороні і це вплинуло на все інше. У другому таймі я побачив іншу команду, яка контролює м'яч, хоче обіграти суперника. По грі ми виглядали набагато краще, відіграли один гол, але цього виявилося недостатньо.
У перерві я сказав, що хочу побачити більше концентрації. Також у другому таймі ми надійніше грали і частіше використовували фланги, тому вийшла непогана гра і у нас були моменти.
Чому не побачили в старті Чорнія? Це була тактична задумка. Під час тренувального циклу я побачив більше амбіцій у Арні і Павлова, а Чорній був запасним варіантом. Він відмінно включився в гру і серйозно підсилив нашу атаку. Але не забувайте, що у нас було багато проблем: через картки гру пропустили Мусолітін і Коваль, травму на тренуванні отримав Аржанов.
Питання до команди з приводу захисту? У нас серйозні проблеми, Голіков адже теж не грав. Так що, напевно, це всі наші можливості. Але мене турбує, що деякі футболісти думають, що вони зірки і можуть все, тому роблять серйозні помилки і привозять проблеми. Саме називати нікого не буду, вони знають», - сказав Червенков.
Максим Гаптар Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 71

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають