Фантастичний камбек Динамо, оренда Луніна і травма Зінченка

Головні новини за 3-е квітня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 3-е квітня.
1. «Динамо» зробило суперкамбек в поєдинку з «Зорею». Центральний матч 23-го туру УПЛ в Запоріжжі запам'ятався феєричним розвитком подій.
2. «Реал» віддасть Луніна в оренду влітку. Мадридський клуб поки що не розраховує на українського воротаря.
3. Сергій РИБАЛКА: «Робіньо здивувався, дізнавшись, що я з України». Півзахисник «Сівасспора» розповів про те, як грав разом з бразильським футболістом.
4. ВІДЕО. Зінченко отримав травму в грі з «Кардіффом». Український гравець «Манчестер Сіті» був замінений вже на 17-й хвилині зустрічі.
5. «Вільярреал» відігрався з 0:2, але не зумів утримати перемогу над «Барселоною». Команди забили один одному по 4 голи.
6. «Зорі» U-21 пропонували програти «Динамо» з розривом у два м'ячі. Національна поліція затримала зловмисників під час передачі грошей.
7. Генсек ФФУ знову відвідає штаб-квартиру УЄФА по справі Мораеса. Юрій Запісоцький вдруге за останні кілька днів полетить у Ньон.
8. Хто з футболістів УПЛ є кращим за інших і за яким саме критерієм. Sport.ua за допомогою Wyscout визначає гравців, які займають лідируючі позиції у різних номінаціях.
9. «Олександрія» вдома мінімально поступилася «Шахтарю». Долю матчу вирішив пенальті, реалізований на початку гри.
10. Юрій ВЕРНИДУБ: «Програли гру, яку повинні були виграти». Головний тренер «Зорі» підбив підсумки матчу з «Динамо» (2:3).
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 03:41 0

26 вересня римляни зіграли внічию з Атлетік Більбао (1:1) у 1-му турі Ліги Європи

Коментарі